Trojica osumnjičena za kaznena djela krađe i oštećenja tuđe stvari

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Policijski službenici su protiv osumnjičenih podnijeli posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici su jučer dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 44-godišnjakom potvrdili sumnju da je isti, dana 1. ožujka, u 15.25 sati, iz trgovine na području Slavonskog Broda otuđio lanac za motornu pilu.

U Novoj Gradiški je dovršeno kriminalističko istraživanje nad drugim 44-godišnjakom, kojim se isti sumnjiči da je u više navrata iz drvarnice 54-godišnjaka otuđio 3,5 kubičnih metara drva za ogrjev.

Također je dovršenim kriminalističkim istraživanjem na 25-godišnjakom potvrđena sumnja da je dana 10. travnja, nogom razbio osvrtno zrcalo na osobnom automobilu (vlasništvo 21-godišnjakinje).

Policijski službenici su protiv osumnjičenih podnijeli posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, odnosno oštećenima uručili potrebite podatke radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Stranica