Trojica muškaraca prekršajno prijavljena

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija mračna natpis.jpg

Osobe u dobi od 63, 54 i 27 su nepropisno parkirale tri osobna automobila na pješačkoj stazi uz ulaz u poslovnicu za telekomunikacijske usluge, a u vezi spora oko pružanja ugovorenih usluga iste, onemogućivši kretanje građana

Foto: ilustracija

Jučer je oko 15.10 sati u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena dojava u vezi narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu u Ulici Petra Krešimira IV.

Naime, osobe u dobi od 63, 54 i 27 su nepropisno parkirale tri osobna automobila na pješačkoj stazi uz ulaz u poslovnicu za telekomunikacijske usluge, a u vezi spora oko pružanja ugovorenih usluga iste. Tako su onemogućili nesmetano kretanje građana pješačkom stazom te u poslovnicu.
Nadalje su u poslovnicu unijeli više kartonskih kutija i poredali po prodajnim pultovima onemogućivši rad zaposlenika poslovnice.

Policijski službenici protiv trojice navedenih podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda te izvješće o počinjenom prekršaju zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Stranica