Tjedna informacija

Slika PU_BP/auto_policija01.jpg

Na području policijske uprave od 18. do 25. veljače, evidentirana su 62 kaznena djela od kojih je većina (50) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 16 prometnih  

Foto: Ilustracija

Na području policijske uprave od 18. do 25. veljače, evidentirana su 62 kaznena djela od kojih je većina (50) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 16 prometnih nesreća, od kojih pet (5) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (dvije osobe teško ozlijeđene, pet osoba lakše ozlijeđeno), te 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je osam (8) prekršaja remećenja javnog reda i mira, i devet (9) prekršaja nasilja u obitelji. Na graničnim prijelazima prometovalo je 185386 putnika i 64853 vozila.

Od 18. do 25. veljače, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih je većina (14) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se četiri (4) prometne nesreće, od kojih tri (3) s ozlijeđenim osobama (dvije osobe teško ozlijeđene, tri osobe lakše ozlijeđene), te jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. Evidentirana su dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška, prometovalo je 68846 putnika i 23571 vozilo.

Na području Policijske postaje Okučani, od 18. do 25. veljače, evidentirana su dva (2) kaznena djela, te je zabilježen jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također je evidentan jedan (1) požar na građevini u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba.    

Prethodna informacija.



Stranica