Teže ozljede

Slika PU_BP/IMG_0761uhićenje2.jpg

U subotu oko 9,30 sati u Slavonskom Brodu (područje Podvinja) teže je ozlijeđen 55-godišnjak. Policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 54-godišnjak na ulici nakon  

Foto: Ilustracija

U subotu oko 9,30 sati u Slavonskom Brodu (područje Podvinja) teže je ozlijeđen 55-godišnjak. Policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 54-godišnjak na ulici nakon verbalnog sukoba zbog neriješenih razmirica od ranije, hitcem iz vatrenog oružja ozlijedio 55-godišnjaka u predjelu noge. Nakon ukazane liječničke pomoći 55-godišnjak je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga doma i prostorija pri čemu je izuzeto: puška M-48, pištolj, ručna bomba M-75 i 152 komada raznog streljiva, koje je 54-godišnjak ilegalno posjedovao. U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 54-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda i kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.            

Jučer oko 2,30 u užem središtu Slavonskog Broda, unutar ugostiteljskog objekta teže je ozlijeđen 19-godišnjak. Prevezen je na ukazivanje liječničke pomoći, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija nastavlja daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Pogledajte ovu vijest.



Stranica