Teško ozlijeđena vozačica

Slika PU_BP/PN - pred prol SB, TTO.JPG

Jučer, 29. prosinca oko 18,30 minuta, na raskrižju Ulice Đure Pilara, Vukovarske i Borovske ulice u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da 18-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom na raskrižju prilikom skretanja ulijevo, nije propustio osobni automobil kojim je upravljala 35-godišnja vozačica, koja je u raskrižju zadržavala smjer kretanja ravno, uslijed čega je došlo je do sudara automobila.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 29. prosinca oko 18,30 minuta, na raskrižju Ulice Đure Pilara, Vukovarske i Borovske ulice u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policija je očevidom utvrdila da  18-godišnji vozač upravljajući  osobnim automobilom  na raskrižju prilikom skretanja ulijevo, nije propustio osobni automobil  kojim je upravljala 35-godišnja vozačica,  koja je u raskrižju  zadržavala smjer kretanja ravno, uslijed čega je došlo je do sudara automobila.

 U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena  35-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon čega je puštena kući.

Policijski službenici protiv 18-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica