Teško ozlijeđena biciklistica

Slika PU_BP/bicikli PN C.jpg

Dana 10. lipnja, oko 19.45 minuta, u Godinjaku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena vozačica bicikla. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 61-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, švicarskih registracijskih oznaka i broja, zbog neprilagođene  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 10. lipnja, oko 19.45 minuta, u Godinjaku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena vozačica bicikla. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 61-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, švicarskih registracijskih oznaka i broja, zbog neprilagođene brzine, nije na vrijeme uočio biciklisticu, koja se kretala ispred uz desni rub kolnika, pa je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 46-godišnja biciklistica, koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana u bolnici u Novoj Gradiški na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 61-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica