Teško ozlijeđena biciklistica

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_2961.jpg

Alkotestom vozača teretnog automobila, očitana je koncentracija alkohola od 1,80 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 16. srpnja, u 20.45 sati, u Slavonskom Brodu, u Lučkoj ulici, teško je ozlijeđena 63-godišnjakinja.

Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak upravljajući teretnim automobilom započeo pretjecati bicikl, no nije automobil držao na sigurnoj udaljenosti od bicikla, uslijed čega je došlo do udara bočnog dijela teretnog automobila i osvrtnog zrcala u biciklisticu, koja je pala uz rub kolnika.

U ovoj prometnoj nesreći biciklistica je teško ozlijeđena, te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. Alkotestom vozača teretnog automobila, očitana je koncentracija alkohola od 1,80 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

Policijski službenici protiv 33-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Stranica