Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na A3

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zanošenju prešao na travnatu površinu, udarivši u zaštitnu odbojnu ogradu od koje se automobil odbio i zaustavio na kolniku prevrnut na krov.

Foto: Ilustracija

Na autocesti A3, na sjevernoj kolničkoj traci, jučer (28. srpnja), u 7,20 sati, u blizini Nove Kapele, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer se 49-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka), nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zanošenju prešao na travnatu površinu, udarivši u zaštitnu odbojnu ogradu. Potom se automobil odbio i zaustavio na kolniku prevrnut na krov.
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 58-godišnji putnik, kojemu je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Stranica