Policija evidentirala nekoliko narušavanja javnog reda i mira

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Tijekom jučerašnjeg dana 27. srpnja, policijski službenici su intervenirali tri puta zbog narušavanja javnog reda i mira

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, oko 10 sati, postupali su u Slavonskom Brodu, povodom dojave o narušavanju javnog reda i mira. Pritom su utvrdili da je 50-godišnjak verbalno napao 50-godišnjakinju te je na javnom mjestu konzumirao alkoholno piće. Izvršenim alkotestiranjem počinitelja prekršaja, očitana je koncentracija od 3,57 g/kg alkohola u krvi u organizmu ispitanika. Alkoholizirani počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.
Na području općine Okučani, oko 12,30 sati, javni red i mir verbalno su narušavali 20-godišnjakinja i 25-godišnjak. Nadalje je utvrđeno da je 25-godišnjak bacio mobilni telefon vlasništvo 20-godišnjakinje, koji se oštetio. Zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, 25-godišnjak je ispitan od strane policije, koja dostavlja posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznene prijave.
Istog dana, u ugostiteljskom objektu u Slavonskom Brodu oko 23,30 sati, nezadovoljna uslugom usluživanja pića, 42-godišnjakinja je verbalno napala 26-godišnju zaposlenicu ugostiteljskog objekta. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja, 42-godišnjakinja je nastavila remetiti javni red i mir vikom, psovanjem i vrijeđanjem policijskih službenika. Počiniteljica prekršaja je dovedena u policijske prostorije, gdje joj je očitana koncentracija alkohola u krvi od 1,73 promila, nakon čega je zadržana u prostorijama policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.
Policija protiv svih počinitelja prekršaja, policija podnosi prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Foto: ilustracija

Stranica