Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Promet/DSC_5895.JPG

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i podnošenje odgovarajućih prijava mjerodavnom tijelu.

Foto: Ilustracija

U blizini Šumetlice, dana 11. siječnja, u 18.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 41-godišnji vozač teško ozlijeđen.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 41-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, prilikom izlaska iz zavoja zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotnu prometnu traku, te sletio s kolnika na travnatu bankinu, udarivši u zemljani nasip. Nakon udara je došlo do zanošenja automobila i prevrtanja, da bi se isti zaustavio na prometnoj traci na kotačima. Ozlijeđenom vozaču je pružena liječnička pomoć, nakon koje je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici su nadalje utvrdili, da vozač tijekom vožnje nije koristio zaštitni sigurnosni pojas, te policijskim službenicima na uvid nije dao vozačku dozvolu. Vozač je alko testiran - test negativan. Također je  podvrgnut testiranju na droge, odnosno od istoga su izuzeti potrebiti uzorci radi analize na droge. Pregledom automobila u unutrašnjosti je pronađeno nekoliko desetaka tableta, težine iznad 10 grama, bez originalnog pakiranja, koje su poslane na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagreb. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na podnošenju prekršajnih prijava protiv 41-godišnjaka mjerodavnom tijelu.

Stranica