Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Policijski službenici protiv 40-godišnjeg vozača teretnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Jučer (17. prosinca), u 11.30 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Šubićeve, Kotromanićeve i Ulice 3. Gardijske brigade, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 40-godišnjak upravljajući teretnim automobilom započeo vožnju unatrag, udarivši stražnjim dijelom teretnog vozila, u prednji dio osobnog automobila, koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije, te je ujedno došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u nogu 40-godišnjaka koji je stajao na (podestu-prilagođenom za utovar/istovar) stražnjeg dijela teretnog automobila.
U ovoj prometnoj nesreći 40-godišnjak je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći u bolnici, pušten na kućnu njegu.

Policijski službenici protiv 40-godišnjeg vozača teretnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pogledajte informaciju: Vozač teretnog automobila teško ozlijeđen

Stranica