Teško ozlijeđen motociklist

Slika PU_BP/Moto-cikl..jpg

Jučer, 02. svibnja 2017. godine oko 12,00 sati u Davoru dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška provedenim očevidom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 23-godišnji vozač motocikla upravljao istim bez zaštitne kacige i odgovarajuće kategorije te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, nakon čega je zajedno s motociklom pao na kolnik.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 02. svibnja 2017. godine oko 12,00 sati u  Davoru dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

 Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška provedenim očevidom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 23-godišnji vozač motocikla upravljao istim bez zaštitne kacige i odgovarajuće kategorije te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, nakon čega je zajedno s motociklom pao na kolnik.

 U ovoj prometnoj nesreći 23-godišnji vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede,  a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je  zadržan na liječenju.

  Protiv vozača policija podnosi odgovarajuće prekršajne naloge.



Stranica