Teško ozlijeđen motociklist

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Policijski službenici protiv 75-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, u Ulici Svetog Antuna, jučer (11. srpnja), u 7.23 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da se 75-godišnjak iz dvorišta uključivao na kolnik Ulice Svetog Antuna ne propustivši motocikl s prednošću prolaska kojim je upravljao 55-godišnjak, uslijed čega je došlo do udara motocikla u prednji lijevi bočni dio automobila i pada motocikliste na kolnik.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 75-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica