Teško ozlijeđen 80-godišnji vozač bicikla

Slika PU_BP/Policija rotac.jpg

Dana 14. svibnja 2018. godine, oko 13,50 sati, na raskrižju ulica Grgura Ninskog i Luke Botića u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 61-godišnji vozač osobnog automobila na tzv. „T“ raskrižju, cesta iste važnosti, nije propustio 80-godišnjeg biciklistu koji je nailazio s njegove desne strane i koji je, s kolnika Ulice Luke Botića, u nepravilnom luku skrenuo ulijevo na kolnik Ulice Grgura Ninskog, uslijed čega je, došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila, u prednji lijevi dio bicikla te pada vozača istog na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći, vozač bicikla je zadobio teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je pušten na kućnu njegu. Protiv vozača automobila slijedi kaznena prijava, a protiv vozača bicikla odgovarajuća prekršajna prijava.   

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 14. svibnja  2018. godine, oko 13,50 sati, na raskrižju ulica Grgura Ninskog i Luke Botića u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

 Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su  utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 61-godišnji vozač osobnog automobila na tzv. „T“ raskrižju, cesta iste važnosti, nije propustio 80-godišnjeg biciklistu koji je nailazio s njegove desne strane i koji je, s kolnika Ulice Luke Botića, u nepravilnom luku skrenuo ulijevo na kolnik Ulice Grgura Ninskog, uslijed čega je, došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila, u prednji lijevi dio bicikla te pada vozača istog na kolnik.

 U ovoj prometnoj nesreći, vozač bicikla je zadobio teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je pušten na kućnu njegu. Protiv vozača automobila slijedi kaznena prijava, a protiv vozača bicikla odgovarajuća prekršajna prijava.



Stranica