Teško ozlijeđen 75-godišnji vozač bicikla

Slika PU_BP/bicikli PN C.jpg

Jučer, 31. kolovoza 2017. godine u 17,00 sati, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Provedenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada 75-godišnji vozač bicikla, uključujući se u promet na raskrižju, unatoč postavljenom prometnom znaku „STOP - obvezno zaustavljanje“, nije prethodno propustio osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnji vozač, tako da je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u bicikl, uslijed čega je vozač bicikla zajedno s njim nabačen na prednje vjetrobransko staklo automobila, a nakon čega je zajedno s biciklom pao na kolnik.  U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla, kojem je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu.  Protiv vozača bicikla policija podnosi odgovarajući prekršajni nalog te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  

Foto: PU brodsko-posavska 

Jučer, 31. kolovoza  2017. godine u 17,00 sati, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada 75-godišnji vozač bicikla, uključujući se u promet na raskrižju, unatoč postavljenom prometnom znaku „STOP - obvezno zaustavljanje“, nije prethodno propustio osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnji vozač, tako da je  došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u bicikl, uslijed čega je  vozač bicikla zajedno s njim nabačen na prednje vjetrobransko staklo automobila, a nakon čega je zajedno s biciklom pao na kolnik.

 U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla, kojem je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu.

Protiv vozača bicikla policija podnosi odgovarajući prekršajni nalog te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica