U požaru stradao 86-godišnji građanin

Slika PU_BP/požar-Štivica-strnište.jpg

Jučer, 31. kolovoza 2017. godine u vremenskom periodu od 13,00 sati do 15,30 sati u blizini mjesta Dubovik 86-godišnjak je palio korov u polju. U jednom trenutku požar mu je izmakao nadzoru i proširio se na ostale njive pa su morali intervenirati vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podcrkavlje, koji su požar i ugasili.  Nešto kasnije, nakon ugašenog požara, na požarištu je od strane građana pronađeno i mrtvo tijelo 86-godišnjaka. Policija i ovim putem zamoljava građana da u ovo sušno vrijeme s visokim temperaturama ne pale travu i korov, jer na taj način ugrožavaju i dovode u opasnost i svoj život i živote drugih, kao i imovinu.   

Foto:  PU brodsko-posavska

Jučer, 31. kolovoza 2017. godine u vremenskom periodu od 13,00 sati do 15,30 sati u blizini  mjesta Dubovik  86-godišnjak je palio korov u polju. U jednom trenutku požar mu je izmakao nadzoru i proširio se na ostale njive pa su morali intervenirati vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podcrkavlje, koji su požar i ugasili.

 Nešto kasnije, nakon ugašenog požara,  na požarištu je od strane građana pronađeno i mrtvo tijelo 86-godišnjaka.

 Policija i ovim putem zamoljava građana da u ovo sušno vrijeme s visokim temperaturama ne pale travu i korov, jer na taj način ugrožavaju i dovode u opasnost i svoj život i živote drugih, kao i imovinu.



Stranica