Teške krađe i krađa

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

U petak, dana 5. prosinca, oko 21 sati, u Mostarskoj i Zvonimirovoj ulici, u Slavonskom Brodu, nepoznati počinitelji su u prolazu vozeći se na biciklima, prišli s leđa 54-godišnjakinji i 45-godišnjakinji, istrgnuvši im i otuđivši torbe sa osobnim stvarima, dokumentima i novcem. Neznanci su mlađe muške osobe,  

Foto: PU brodsko-posavska

U petak, dana 5. prosinca, oko 21 sati, u Mostarskoj i Zvonimirovoj ulici, u Slavonskom Brodu, nepoznati počinitelji su u prolazu vozeći se na biciklima, prišli s leđa 54-godišnjakinji i 45-godišnjakinji, istrgnuvši im i otuđivši torbe sa osobnim stvarima, dokumentima i novcem. Neznanci su mlađe muške osobe, srednje tjelesne građe, obučeni u crne zimske jakne, te su na glavama imali crne vunene kape.

- Dana 6. prosinca (subota), oko 1,30 sati, u Slavonskom Brodu, Sjeverna vezna cesta, nepoznati počinitelj je provalio u unutrašnjost trgovine, otuđivši pritom razne prodajne artikle, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

- U subotu, dana 6. prosinca, oko 13 sati, u trgovinu, na području općine Nova Kapela, ušla su dvojica nepoznatih počinitelja, od kojih je jedan zatražio od prodavačice da mu pokaže proizvode, dok je drugi otuđio više tisuća kuna.

Policija traga za počiniteljima kaznenih djela teške krađe i krađe, te otuđenim predmetima i novcem.



Stranica