Teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prisila prema službenoj osobi

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IJP.png

Policijski službenici su protiv počinitelja podnijeli kaznenu prijavu za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju prema 28-godišnjaku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su u subotu (18. veljače) oko 6 sati postupali po dojavi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu u Ul. Ante Starčevića.
Dolaskom na mjesto dojave zatečeni su 35-godišnjak i 31-godišnjak koji su prethodno verbalno i fizički napali 28-godišnjaka.
Prilikom traženja osobne iskaznice na uvid od strane policijskih službenika, 35-godišnjak je isto odbio, te je odgurnuo policijskog službenika, nakon čega su policijski službenici uporabili sredstva prisile nad njim.
Policijski službenici su obojicu počinitelja priveli u policiju,  te su zaprimljene kaznene prijave za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i teška tjelesna ozljeda u pokušaju, a izvršenim alkotestiranjem, kod 35-godišnjaka je očitana koncentracija alkohola u organizmu od 1,22 promila, a također mu je uručen i Obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.
 

Stranica