Teška prometna nesreća na autocesti

Slika PU_BP/Fotografija-0003-ZSPC.jpg

Prilikom prevrtanja vozila došlo je do ispadanja 36-godišnjaka, koji je na mjestu događaja smrtno stradao. Dva putnika su ozlijeđena, od kojih 33-godišnjak teško, dok je 52-godišnjak lakše ozlijeđen i obojica su zbrinuti  

 Foto: PU brodsko-posavska

U prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć (29. lipnja), oko 22.40 sati, na južnoj strani autoceste A3 u blizini Nove Kapele, smrtno je stradala jedna osoba, jedna osoba je teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom (slovenskih registracijskih oznaka), zbog neprilagođene brzine, u zanošenju izgubio nadzor nad upravljačem vozila. Potom je vozilom sletio na travnatu površinu i odvodni kanal. Pritom je došlo do prevrtanja vozila i ispadanja 36-godišnjaka, koji je smrtno stradao. Dva putnika su ozlijeđena (državljani Bosne i Hercegovine), od kojih 33-godišnjak teško, dok je 52-godišnjak lakše ozlijeđen i obojica su zbrinuti u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica