Teretnim automobilom probio zaštitnu ogradu autoceste A3

Slika /PU_BP/PN2021/A3 - puknuće gume.JPG

Od 15,30 do 20,50 sati na dionici autoceste A3 promet je bio zatvoren za sva vozila te se odvijao obilaznim prometnim pravcima

FOTO: Ilustracija

​U ponedjeljak, 31. siječnja oko 15.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod Starog Petrovog Sela, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 40-godišnji državljanin Srbije upravljao osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka i kretao se južnom kolničkom trakom autoceste A3 od zapada u smjeru istoka. Prilikom obilaska teretnog automobila bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, koji se kretao ispred njega u istom smjeru, nije ostavio dovoljan razmak u odnosu na vozilo koje obilazi te je došlo do udara osobnog automobila u teretni automobil, nad kojim je 42-godišnji vozač izgubio nadzor i probio središnju zaštitnu metalnu ogradu. U daljnjem kretanju, došlo je do udara teretnog automobila u osobni automobil s prikolicom (nacionalnih oznaka R. Srbije) koji se kretao sjevernom kolničkom trakom od istoka u smjeru zapada. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je od 15,30 do 20,50 sati bio zatvoren promet za sva vozila na dionici autoceste A3 te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

Stranica