Suradnja građana i policije polučila pozitivne rezultate

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/mup rh - pu bp.png

Policijski službenici su oduzeli otuđene predmete i novac, te vratiti odgovornoj osobi trgovine, a protiv osumnjičenih podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Pravovremena reakcija građanina koji je prekjučer (10. kolovoza) pozvao policiju, rezultirala je hvatanjem provalnika.

Naime, oko 0,50 sati, osoba iz Garčina, koja je posumnjala da je u tijeku provala u trgovinu, jer je u blizini trgovine uočila sumnjive osobe i automobil, odmah je pozvala policiju. Policijski službenici su nakon poziva intervenirali, i ubrzo u Vrpolju zaustavili osobni automobil, osječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 35-godišnjakinja, dok se u automobilu kao putnik nalazila mlađa muška osoba. U unutrašnjosti automobila su uočili i otuđene predmete.

Jučer (11. kolovoza), dovršeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno, da su osumnjičeni, u 0.30 sati, provalili vrata trgovine, ušli u unutrašnjost, te sa prodajnih polica otuđili razne kozmetičke i prehrambene proizvode, piće, te više raznih vrsta cigareta.
Osumnjičeni su također, sa zida trgovine skinuli metalni sef, odvezavši ga izvan trgovine. Iz sefa su naknadno otuđili nekoliko tisuća kuna, a sef su uz put odbacili.

Policijski službenici su oduzeli otuđene predmete i novac, te vratiti odgovornoj osobi trgovine, a protiv osumnjičenih podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu. 

Stranica