Stanje sigurnosnih događanja za protekla 24 sata

Slika PU_BP/zgrada-PP-Sl.Brod-006.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 10 kaznenih djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 10 kaznenih djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo šest i to jedno kazneno djelo teške krađe, četiri kaznena djela krađe (dvije krađe i dvije krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti) i jedno kazneno djelo razbojništva. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su dva prekršaja i to iz Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji. 
 



Stranica