Smrtno stradale dvije osobe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija3.JPG
Vezano uz događaj od dana 8. rujna, kada je u 15.05 sati, na autocesti A3 (sjeverna strana), u blizini Bukovlja, došlo do slijetanja i zapaljenja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka u kojem su se nalazile osobe, koje su pritom smrtno stradale (o čemu je javnost odmah po događaju obaviještena, te na konferenciji za medije 9. rujna), policija i Županijsko državno odvjetništvo nastavljaju daljnji rad.

Očevidom policije i Županijskog državnog odvjetništva na mjestu događaja, utvrđeno je da je vozilo po slijetanju i zapaljenju probilo zaštitnu ogradu, završivši u na krovu u šipražju. Vozilo je u cijelosti izgorjelo. Također je utvrđeno da se u vozilu u tom trenutku nalazile dvije osobe koje su smrtno stradale.

Dana 9. rujna, po nalogu Županijskog državnog odvjetništva, obavljena je obdukcija nad smrtno stradalim osobama, kojom prilikom je utvrđeno da se radi o odrasloj muškoj osobi i ženskom djetetu, starosti oko tri godine.

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti događaja.

Stranica