Širinci - djelatnici šumarije pronašli neeksplodirani topnički projektil

Slika PU_BP/Topnička zrna II 300.jpg

Dana 13. srpnja 2017. godine oko 15,30 sati, u šumskom predjelu "Gradiška brda", kod Širinaca, djelatnici „Šumarije N. Gradiška“ su pronašli neeksplodirani topnički projektil od 130 mm o čemu su izvijestili policiju. Pronađeni projektil je na mjestu pronalaska kontroliranom eksplozijom na siguran način uništen od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave brodsko-posavske.  Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 13. srpnja 2017. godine oko 15,30 sati, u šumskom predjelu "Gradiška brda", kod Širinaca, djelatnici „Šumarije N. Gradiška“ su pronašli neeksplodirani topnički projektil od 130 mm o čemu su izvijestili policiju. Pronađeni projektil je na mjestu pronalaska kontroliranom eksplozijom na siguran način uništen od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave brodsko-posavske.

 Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Stranica