Sigurnost u prometu - biciklisti

Slika PU_BP/BIC VR 300.jpg

Foto: PU brodsko-posavska

U prošlom tjednu i tijekom vikenda na prostoru Osnovne škole Ivan Meštrović iz Vrpolja održavano je predavanja i natjecanja u biciklizmu polaznicima škole od prvog do osmog razreda, na temu „Sigurnost u prometu“. Ovu preventivnu akciju proveli su policijski službenici policijske postaje Vrpolje u suradnji s moto klubom Compresia iz Piškorevaca i Osnovnom školom Ivan Meštrović iz Vrpolja.
U četvrtak 3. travnja od 12 do 13 sati održano je predavanje polaznicima škole na temu „Sigurnost u prometu“. U petak nakon provedenog predavanja provedeno je pismeno testiranje znanja polaznika od 5 do 8 razreda. 
Nakon predavanja i provedenog testiranja, u nedjelju od 10 do 13 sati održano je natjecanje u biciklizmu između polaznika petog i osmog razreda, u kojem su sudjelovali 25 polaznika. U organizaciji natjecanja sudjelovali su moto klub Kompresija iz Đakova, moto klub Hrvatski Vuk Piškorevci, moto klub Biker radio Vukovar, moto klub Policijski moto klub Osijek, Policijska postaja Vrpolje, Osnovna škola Ivan Meštrović iz Vrpolja i moto klub Compresia iz Piškorevaca kao glavni organizator.
 



Stranica