Sigurno u auto sjedalici

Slika PU_BP/Auto sjedalica-predavanje.JPG

Jučer, dana, 22. siječnja, u prostorijama Postaje prometne policije u Slobodnici, članice udruge Roda održale su predavanje na temu korištenja dječje sjedalice, na kojem su osim policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske prisustvovali i policijski službenici susjednih policijskih uprava (požeško 

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, dana, 22. siječnja, u prostorijama Postaje prometne policije u Slobodnici, članice udruge Roda održale su predavanje na temu korištenja dječje sjedalice, na kojem su osim policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske prisustvovali i policijski službenici susjednih policijskih uprava (požeško-slavonske,  vukovarsko-srijemske, osječko-baranjske i virovitičko-podravske).

U okviru teoretskog djela predstavnice udruge Roda, nazočnima su istaknule važnost provjeravanja da li auto sjedalica odgovara fizičkom uzrastu djeteta, naglasile važnost pravilne upotrebe, predstavivši pritom razne vrste auto sjedalica. Također su u okviru predavanja podsjetile na primjere iz prakse.

Iza 17 sati, u okviru praktičnog djela i besplatnog pregleda auto sjedalica, zainteresirani građani su imali mogućnost naučiti kako sjedalicu pravilno pričvrstiti te dobro fiksirati na sjedalu, a također su mogli dobiti i savjete o odabiru auto sjedalice.  

Vezana vijest: Besplatan pregled auto sjedalica.



Stranica