Rezultati akcije s naglaskom na mopediste, motocikliste i pješake

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod u petak i subotu proveli su preventivno – represivne akcije u prometu s naglaskom na vozače motocikala i mopeda te pješake

Foto: Ilustracija

Dana 6. listopada 2023. godine u vremenu od 16 do 20 sati, provedena je preventivno – represivna akcija u prometu s naglaskom na vozače motocikala i mopeda.
Policijski službenici su pritom utvrdili 10 prekršaja (1 prekršaj nenošenje kacige, 1 prekršaj isteka važnosti prometne, 2 prekršaja neregistrirano vozilo, 1 prekršaj ne odjavljivanja vozila, 2 prekršaja iz Zakona o obveznim osiguranjima u prometu, 2 prekršaja prije stjecanja prava na upravljanje i 1 prekršaj ne postupanja po znaku policijskog službenika).

Također je dana 7. listopada, u vremenu od 8 do 12 sati, provedena preventivno – represivna akcija u prometu s naglaskom na pješake.
Utvrđeno je 11 prekršaja (8 prekršaja ne korištenja pješačkog prijelaza iako nisu udaljeni više od 50 m u naselju odnosno 100 m izvan naselja, 2 prekršaja ne postupanja po prometnim svjetlima koji upravljaju prometom pješaka i 1 prekršaj kretanja ili zadržavanja pješaka po kolniku).

Stranica