Redovna i temastka konferencija

Slika PU_BP/Konf-16.12.2013..JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, održana redovna i tematska konferencija za medije, na kojoj je bilo riječi o stanju sigurnosti u prošlom tjednu, te stanju sigurnosti za jedanaest mjeseci uz usporedbu sa stanjem sigurnosti za isto vrijeme prošle godine. Glasnogovornica je upoznala predstavnike medija sa novim radnim vremenom Odjela upravnih poslova sa strankama tijekom blagdana, te od 2. siječnja iduće godine.

Potom je istaknula značajnija kaznena djela, odnosno razriješenih osam kaznenih djela teške krađe - provale u obiteljske kuće za koja su osumnjičena dva muškarca (državljani Bosne i Hercegovine), te riješenih osam kaznenih djela provala teške krađe, za koja su osumnjičena petorica mladića, o čemu je dodatno govorio Dražen Puljko.

Na konferenciji je medijima predstavljena Operativna akcija "MIR I DOBRO" koju policijska uprava provodi od 16. prosinca 2013. godine do 8. siječanja 2014. godine. O segmentu javnog reda govorio je Igor Perić, naglasivši aktivnosti policije tijekom trajanja akcije uz korisne savjete i upozorenja, a o pirotehničkim sredstvima, zakonskoj regulativi i mjerama opreza govorio je Ivica Vučinić.



Stranica