Psi bez nadzora napadali ovce

Slika PU_BP/auto_policija01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer su dovršenim prekršajnim istraživanjem utvrdili vlasnika psa, koji je bez nadzora, 4. srpnja, na području općine Okučani, u ograđenom prostoru u kojem su se nalazile ovce, napao

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer su dovršenim prekršajnim istraživanjem utvrdili vlasnika psa, koji je bez nadzora, 4. srpnja, na području općine Okučani, u ograđenom prostoru u kojem su se nalazile ovce, napao i rastrgao tri janjeta. Utvrđeno je da je vlasnica psa 60-godišnjakinja, koju policijski službenici prijavljuju zbog kršenja odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su oštećenog 45-godišnjaka upoznali s mogućnošću pokretanja privatne tužbe.

Noćas, oko 0,15 sati, na području općine Oriovac, dva psa za sada nepoznatog vlasnika, ušli su u ograđeni prostor u kojem su se nalazile ovce i zaklali jednu ovcu, dok su drugu izgrizli. Policija nastavlja rad na pronalasku vlasnika pasa i podnošenju prekršajne prijave protiv vlasnika.

Pogledajte informaciju: Držanje životinje bez nadzora.



Stranica