Provalio u dva objekta pričinivši štetu od nekoliko tisuća eura

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom i potvrdili sumnju da je počinio dva kaznena djela Teške krađe.

Utvrđeno je da je 44-godišnjak, dana 22./23. lipnja, pomoću originalnog ili sličnog ključa otvorio ulazna vrata trgovine, na području Općine Vrpolje, ušao u unutrašnjost i iz blagajne otuđio 150 eura. Nakon toga je iz prostora skladišta otuđio oko 30 šteka raznih vrsta cigareta i trgovačka kolica. Također je iz metalnog sefa otuđio 500 eura.

Nadalje je utvrđeno da je navedeni, dana 23. prosinca 2022. godine, u noćnim satima, ušao u prostorije ugostiteljskog objekta (također na području iste općine) i otuđio utržak od 70 eura.

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte vijest: Provalnik uhvaćen na "djelu", spriječen u bijegu, te završio u zatvoru

Stranica