Provalnik uhvaćen na „djelu“, spriječen u bijegu, te završio u zatvoru

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija3.jpg

Policijski službenici su jučer osumnjičenog 47-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom je doveden sucu istrage Županijskog suda

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer (28. srpnja) su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Naime, policija sumnjiči 47-godišnjeg (državljanina Republike Mađarske) da je 27. srpnja, oko 9.30 sati, na području Općine Garčin pomoću originalnog ključa koji je našao u blizini ulaznih vrata, otključao ista, ušao u unutrašnjost kuće u namjeri otuđenja predmeta. Budući da je uočen od strane člana obitelji vlasnice kuće, pokušao je pobjeći u čemu je spriječen do dolaska policijskih službenika. U unutrašnjosti kuće su ispreturane stvari, no nije ništa otuđeno.

Također je u blizini pronađen i automobil (mađarskih nacionalnih registracijskih oznaka) koji se dovodi u vezu sa počinjenjem kaznenog djela, te policija nastavlja daljnje kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici su jučer osumnjičenog 47-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor, te su ga policijski službenici u 19 sati predali u zatvor u Požegi.

Stranica