Pronašao odbačenu bombu

Slika PU_BP/Bombe.jpg

Jučer, 02. svibnja 2017. godine oko 09,00 sati u mjestu Gunjavci, u putnom kanalu, 59- godišnji građanin je pronašao je jednu odbačenu ručnu bombu, o čemu je izvjestio policiju. Bombu je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji ju je kontroliranom eksplozijom uništio na siguran način. Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer,  02. svibnja 2017. godine oko  09,00  sati u mjestu Gunjavci, u putnom kanalu, 59- godišnji građanin je pronašao je jednu odbačenu ručnu bombu, o čemu je izvjestio policiju. Bombu je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji ju je  kontroliranom eksplozijom uništio na siguran način.

Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Stranica