Pronađena "zolja"

Slika PU_BP/momt03.jpg

Dana 17. veljače, oko 14,10 sati, Policijsku postaju Nova Gradiška izvijestio je savjesni 43-godišnji građanin, da je u blizini mjesta Bodovaljci, pronašao ručni bacač raketa M80, tzv. „zolju“. Policijski službenici stručno osposobljeni za protueksplozijsku zaštitu, na siguran su način preuzeli ubojito sredstvo. 

Foto: MUP

Dana 17. veljače, oko 14,10 sati, Policijsku postaju Nova Gradiška izvijestio je savjesni 43-godišnji građanin, da je u blizini mjesta Bodovaljci, pronašao ručni bacač raketa M80, tzv. „zolju“.  Policijski službenici stručno osposobljeni za protueksplozijsku zaštitu, na siguran su način preuzeli ubojito sredstvo.

Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Stranica