Pronađena i druga dva sudionika događaja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Potvrđena je sumnja da su dvojica osumnjičenih sa 41-godišnjakom nakon svađe došli i u tjelesni sukog, gađajući se predmetima u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta

Foto: Ilustracija

U vezi objavljene informacije (web stranica Policijske uprave brodsko-posavske) od 17. studenoga, pod naslovom: Narušavanje javnog reda i mira i oštećenje tuđe stvari, obavještavamo vas da su pronađeni i ostali sudionici događaja od dana 17. studenoga.

Kriminalističko istraživanje je dovršeno nad 25-godišnjakom i 26-godišnjakom, kojim je potvrđena sumnja da su nakon svađe došli i u tjelesni sukob sa 41-godišnjakom, gađajući se predmetima u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta te su pritom oštetili stakla na istom objektu.
Protiv obojice slijede optužni prijedlozi Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je optužni prijedlog protiv 41-godišnjaka prethodno proslijeđen.

U vezi počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, policijski službenici su upoznali odgovornu osobu u oštećenoj pravnoj osobi sa zakonskim pravima i mogućnostima.

Stranica