Pronađen 28-godišnji osumnjičenik za više teških krađa i krađa

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/apolicajac i vozilo2.jpg

Osim provala u trgovačke radnje, osumnjičeni 28-godišnjak je provalio i u obiteljsku kuću na području grada Slavonskog Broda

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. srpnja slavonskobrodski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom za kojeg se sumnja da je počinio više kaznenih djela teške krađe i krađe na području Slavonskog Broda. 

Osumnjičeni 28-godišnjak je uz pomoć drugog 28-godišnjaka na području Slavonskog Broda počinio dvije teške krađe (krajem lipnja i krajem kolovoza). U lipnju su iz trgovačke radnje otuđili cigarete i suhomesnate proizvode u vrijednosti od oko 20 tisuća kuna. U kolovozu, ista dvojica počinitelja su pokušali provaliti u istu trgovačku radnju, no prilikom provale uočeni su od strane građana nakon čega su se udaljili ne otuđivši ništa.

Početkom kolovoza osumnjičeni 28-godišnjak je provalio u trgovačku radnju u Slavonskom Brodu, kojom prilikom je otuđio veću količinu duhana i duhanskih prerađevina, suhomesnatih proizvoda i sl. Materijalna šteta se cijeni na oko 30 tisuća kuna.

Također, krajem kolovoza 28-godišnjak je uz pomoć 24-godišnjaka pokušao izvršiti provalu u jednu trgovačku radnju na području grada Slavonskog Broda, ali su odustali jer se upalio alarm u trgovini.

Dana 20. kolovoza, osumnjičeni 28-godišnjak je oko 23,30 sati u blizini savskog mosta u Slavonskom Brodu otuđio štap za pecanje od 25-godišnjaka.

Osim provala u trgovačke radnje, osumnjičeni 28-godišnjak je dana 27. kolovoza provalio u obiteljsku kuću na području Slavonskog Broda, kojom prilikom je otuđio zlatni i srebreni nakit u vrijednosti od oko 3 tisuće kuna.

U svezi navedenih kaznenih djela policijski službenici podnose posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica