Prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/IMG_0714-nadzor prometa.jpg

U petak, dana 7. lipnja, te u subotu, dana 8. lipnja, na prometnicama iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, dok je

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 6. lipanja, oko 17.55 sati, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Zadubravlju, teško je ozlijeđen 39-godišnjak. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 39-godišnjak zbog neprilagođene brzine, u zavoju ulijevo izgubio nadzor na upravljačem, uslijed čega je pao, sletjevši potom s kolnika. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 39-godišnjaka podnosi prekršajnu prijavu mjerodavnom Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu. 

Dana 7. lipnja, oko 15 sati, u prometnoj nesreći koja se dogodila u blizini Širinaca, jedna osoba je teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija je očevidom na mjestu prometne nesreće utvrdila, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Audi, prije stjecanja prava na upravljanje, izlaskom uz zavoja udesno, prešao na suprotnu stranu, kotačima zahvatio travnatu površinu, sletjevši potom u kanal, gdje je vozilo udarilo u stablo. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok je 16-godišnji putnik lakše ozlijeđen. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka dostavljaju optužni prijedlog Prekršajnom sudu, te o prometnoj nesreći dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica