Prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Protiv 46-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu 

Foto: Ilustracija

Jučer, 3. svibnja oko 10:35 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Zagrebačke i Posavske ulice dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.
Očevidom je utvrđeno da se 46-godišnjakinja osobnim automobilom kretala Zagrebačkom ulicom od jugoistoka u smjeru sjeverozapada dok se kolnikom iste ulice iz suprotnog smjera osobnim automobilom kretao 58-godišnjak.
Do prometne nesreće je došlo tako što je 46-godišnjakinja započela skretati u lijevo (u Posavsku ulicu), a da pri tome nije propustila 58-godišnjaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, pri čemu je došlo do sudara između ta dva vozila.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 58-godišnjak koji je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja lakše ozlijeđena. U vremenu od 11:50 pa do 13 sati, promet na mjestu događaja bio je u prekidu, te se uz regulaciju policijskih službenika odvijao alternativnim pravcima.
Protiv 46-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica