Prometna nesreća s ozlijeđenim biciklistom

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija4.jpg

U vezi prometne nesreće, policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Sinoć, 13. rujna oko 20:40 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Ulica Ksavera Šandora Đalskog, Josipa Juraja Strossmayera, Svetog Lovre i Bože Milanovića, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 62-godišnja vozačica osobnog automobila ušla u raskrižje iz Ulice J. J. Strossmayera, dok joj je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.
Iz smjera Ulice Ksavera Šandora Đalskog, u raskrižje je ušao maloljetni biciklist (15-godišnjak) kojemu je u tome trenutku bilo upaljeno crveno svijetlo za njegov smjer kretanja.
S obzirom da se nije zaustavio, već je ušao u raskrižje, došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u desni bočni dio bicikla, nakon čega je maloljetnik pao na kolnik.
Također je utvrđeno da biciklist nije imao jedno svjetlo bijele boje na prednjoj i jedno svjetlo crvene boje na stražnjoj strani bicikla, nije nosio zaštitnu kacigu na glavi, niti je na sebi imao reflektirajući prsluk ili drugu reflektirajuću odjeću ili oznaku.

U prometnoj nesreći, maloljetnik je teže ozlijeđen, te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

U vezi prometne nesreće, policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 
 

Stranica