Priveden u policijsku postaju

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici

Foto: Ilustracija

Dana 6. kolovoza u Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, zaprimljena je dojava da je (oko 1 sati) ispred ugostiteljskog objekta u Sikirevcima došlo do tučnjave više osoba, a koje su do dolaska policije napustile mjesto događaja.

Na mjestu događaja je uočena jedna osoba za koju se sumnja da je sudjelovala u narušavanju javnog reda i mira koja je odbijala policijskim službenicima dati osobne podatke, nije kod sebe imala identifikacijske dokumente, vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike, a potom je pokušala napustiti mjesto događaja, no osoba je uhićena i privedena u policijsku postaju.  

Utvrđeno je da se radi o 23-godišnjaku koji je bio pod utjecajem alkohola (1,81 promila). Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i ostalih sudionika događaja te podnošenju odgovarajućih pismena.

Stranica