Prilikom skretanja ulijevo oduzeo prednost prolaska drugom automobilu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Policijski službenici protiv 65-godišnjka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: Ilustracija

Na županijskoj cesti kod Bodovaljaca, dana 30. srpnja, u 13.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 65-godišnjak upravljajući osobnim automobilom prilikom skretanja ulijevo oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 23-godišnjakinja. Pritom je došlo do sudara automobila i odbacivanja jednog automobila (kojim je upravljao 65-godišnjak) u kanal. U prometnoj nesreći 23-godišnjakinja je teško ozlijeđena, te je prevezena na liječenje u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržana, dok je 24-godišnjak putnica nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.

Policijski službenici protiv 65-godišnjka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Također mu je izdan i obavezni prekršajni nalog, jer nije tijekom vožnje koristio zaštitni sigurnosni pojas.

Stranica