Prijevare

Slika PU_BP/Mobitel i sat.jpg

Policijski službenici su u petak (6. svibnja) dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom zbog sumnje u kazneno djelo prijevara. Policija sumnjiči 27-godišnjakinju da je početkom travnja, putem interneta sklopila ugovor sa tele operaterom, kupivši mobitel na pretplatu bez znanja i na  

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici su u petak (6. svibnja) dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom zbog sumnje u kazneno djelo prijevara. Policija sumnjiči 27-godišnjakinju da je početkom travnja, putem interneta sklopila ugovor sa tele operaterom, kupivši mobitel na pretplatu bez znanja i na ime 35-godišnjakinje. Policijski službenici protiv osumnjičene dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Dana 7. svibnja, 36-godišnjak je u Policijskoj postaji Slavonski Brod prijavio prijevaru. Naime, 5. svibnja se javio na oglas koji je pronašao na internetu u vezi kupnje mobitela. Stupio je u kontakt sa muškom osobom i dogovorio kupnju, način plaćanja i preuzimanja. No, po primitku mobitela shvatio je da se ne radi o originalu već kopiji. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja kaznenog djela i podnošenju kaznene prijave mjerodavnom tijelu.



Stranica