Prijavljen za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/apolicajac i vozilo2.jpg

Protiv 56-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

Jučer, 15. veljače u popodnevnim satima u Slavonskom Brodu, policijski službenici su postupali prema 56-godišnjaku koji je na ulici narušavao javni red i mir.

Policijski službenici su dolaskom na mjesto narušavanja javnog reda zatekli 56-godišnjaka koji je vikao i galamio, a koji je nakon izdane naredbe prestao s vikom i galamom.

Prilikom utvrđivanja činjenica na okolnosti, navedeni je ponovno počeo s vikom i galamom, te se oglušio na izdane naredbe policajaca da se smiri, zbog čega su policijski službenici radi uspostavljanja narušenog javnog reda i mira uporabili sredstva prisile, kojom prilikom je jedan policijski službenik teže ozlijeđen.

Protiv 56-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi i optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Stranica