Preventivno protiv ovisnosti

Slika PU_BP/Mjes bor prot ovis Okučani II 300.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

U sklopu „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“, koji se ove godine obilježava od 15. studenog do 15. prosinca, jučer, 19. studenog je u Okučanima održana tribina pod nazivom „Čiste glave bez cuge i trave“. Tribina je održana u organizaciji Vijeća za prevenciju Općine Okućani, a na inicijativu Policijske postaje Okučani i knjižnice i čitaonice Okučani. Od 12 do 13 sati u društvenom domu u Okučanima u ovoj preventivnoj akciji sudjelovali su i štićenici Zajednice „Susret“ s Ivanovca, zajedno sa svojim terapeutom Goranom Inđić,a na tribini se okupilo oko 50-ak gostiju i sudionika.

Program na ovoj tribini vodila je voditeljica knjižnice i čitaonice Okučani Zrinka Grgić,a među prisutnima je bio i načenik Općine Okućani Aca Vidaković, predstavnici škola iz Okučana i Dragalića, mještani Okučana te djelatnici Policijske postaje Okučani.

Na početku tribine, prisutne je ispred Vijeća za prevenciju Općine Okućani pozdravio načelnik Policijske postaje Zrinko Kapetanić, nakon kojeg je govorio Goran Inđić, odmah potom su štićenici Zajednice Susret prezentirali iskustva u borbi protiv ovisnosti od droge, alkohola i kocke. 

Policija će u razdoblju „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ u suradnji s drugim institucijama nastaviti s aktivnostima.
 



Stranica