Prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira

Policija protiv više prekršitelja podnosi prekršajne prijave

U Slavonskom Brodu, javni red i mir svađom i tučnjavom, dana 8. veljače, oko 20.10 sati, remetili su alkoholizirani 24-godišnjak i 27-godišnjak, koji su se posvađali i potukli zbog glazbe u ugostiteljskom objektu. Protiv obojice policija podnosi prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a protiv 24-godišnjaka i prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
 
U Novoj Gradiški, dana 9. veljače, oko 20.20 sati u ugostiteljskom objektu, posvađali su se i potukli alkoholizirani 25-godišnjak i 50-godišnjak, protiv obojice policija podnosi prekršajne prijave, kao i protiv 46-godišnje zaposlenice ugostiteljskog objekta, jer je dala alkoholno piće osobama koje su već bile pod utjecajem alkohola.
 
Također Novoj Gradiški u ugostiteljskom objektu, oko 4.30 sati, javni red i mir narušavao je 19-godišnjak, koji je fizički nasrnuo na 22-godišnjak i 23-godišnjaka (svi pod utjecajem alkohola). Policija protiv prekršitelja podnosi prekršajne prijave.
 

Stranica