Preko granice s neprijavljenim suhim mesom, sirom i duhanom

Slika PU_BP/policija ozn na vozilu.png

Jučer, 17. svibnja, u 13,40 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, prilikom vršenja granične kontrole policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod u suradnji s carinskim službenicima su u osobnom automobilu slovenskih reg. oznaka, kojim je na ulazu u Republiku Hrvatsku upravljala 59-godišnja državljanka Slovenije, pronašli više kilograma suhog mesa i sira, koje vozačica nije prijavila.

 Foto: PU brodsko-posavska

 Jučer, 17. svibnja, u 13,40 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, prilikom vršenja  granične kontrole policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod u suradnji s carinskim službenicima su u osobnom automobilu slovenskih reg. oznaka, kojim je na ulazu u Republiku Hrvatsku upravljala 59-godišnja državljanka Slovenije,    pronašli više kilograma suhog mesa i sira, koje vozačica nije prijavila.

  Pronađena roba je od strane carine oduzeta te je vozačici zbog počinjenog carinskog prekršaja naplaćena novčana kazna.

 Također, jučer 17. svibnja  u 21.10 sati na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu, prilikom vršenja  granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Vrpolje u suradnji s carinskim službenicima su u osobnom automobilu kojim je na ulazu u Republiku Hrvatsku upravljao 40-godišnji državljanin Hrvatske,  pronašli više kilograma sitno rezanog duhana, koje vozač nije prijavio.

Pronađena roba je od strane carine oduzeta te je vozaču zbog počinjenog carinskog prekršaja naplaćena novčana kazna.



Stranica