Preko granice s krivotvorenim dokumentima

Slika /PU_BP/Granica2021/gpSB.10.jpg

Policija protiv počinitelja podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave

FOTO: Ilustracija

Dana 11. veljače, oko 23 sata, policijski službenici su na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontrolirali autobus (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka), putnike i prtljagu.
Državljanin Turske, u dobi od 26 godina, policajcima je na uvid dao putnu ispravu Republike Turske za koju su policijski službenici izrazili sumnju u vjerodostojnost, a koja je i potvrđena daljnjim provjerama. Kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakom utvrđeno je da je isti krivotvorio putnu ispravu s ciljem ulaska u prostor Europske unije.
Policija protiv počinitelja podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave.
Također je 26-godišnjaku, u upravnom postupku, doneseno rješenje o protjerivanju uz zabranu ulaska i boravka na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od jedne godine.

Stranica