PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 30. travnja. do 07. svibnja, zabilježeno je osam kaznenih djela od kojih su sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta šest kaznenih  

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 30. travnja. do 07. svibnja, zabilježeno je osam kaznenih djela od kojih su sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta šest kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to tri krađe, dvije teške krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška u prošlom tjednu dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijske postaje Nova Gradiška evidentirana su dva prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 88 405 putnika i 31 120 vozila. 
 



Stranica