PP Nova Gradiška - sažetak

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 02. do 09. siječnja 2012. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela, od kojih su svih sedam u strukturi općeg kriminaliteta. To su pet kaznenih djela krađe i dva kaznena djela

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 02. do 09. siječnja 2012. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela, od kojih su svih sedam u strukturi općeg kriminaliteta. To su pet kaznenih djela krađe i dva kaznena djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno tri prometne nesreće, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su teško tjelesno ozlijeđene i dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno osam prekršaja i to dva prekršaja iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i dva prekršaja iz Obiteljskog zakona. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 95 529 putnika i 38 432 vozila. 
 



Stranica