Pozvao policijske službenike koji su preuzeli 7 ručnih bombi

Slika /PU_BP/2023/Oružje2023/Ručne bombe2.jpg

Građani, pozivamo i Vas da donesete odluku o dragovoljnoj predaji ukoliko posjedujete oružje, minsko-eksplozivna sredstva i streljivo, a kojega se želite „riješiti“ i osigurati sretniju budućnost

Foto: PU brodsko-posavska

Jedan građanin sa područja Nove Gradiške koji je želio ostati anoniman jučer je donio odluku o dragovoljnoj predaji oružja i pozvao policijske službenike, koji su došli na lokaciju pozivatelja i na siguran način preuzeli: jednu ručnu bombu M52 P3, dvije ručne bombe M50 P3, četiri ručne bombe M75 i 20 komada ne rasprskavajućeg streljiva. Navedena minsko eksplozivna sredstva i streljivo koje je zaostalo iza Domovinskog rata, građanin je pronašao prilikom čišćenja obiteljske kuće.

Građani, pozivamo i Vas da donesete odluku o dragovoljnoj predaji ukoliko posjedujete oružje, minsko-eksplozivna sredstva i streljivo, a kojega se želite „riješiti“ i osigurati sretniju budućnost. Učinite prvi korak i pozovite policiju na broj telefona 192. Na takav način će Vaš dom biti sigurnije mjesto kako za Vaš život tako i život Vaših ukućana, a Vi nećete snositi niti kaznene niti prekršajne sankcije.

Više o Kampanji „Manje oružja – manje tragedija“ pogledajte na poveznici Ministarstva unutarnjih poslova: Novi vizualni identitet i slogan Kampanje „Manje oružja - manje tragedija“.

Stranica