Požar u obiteljskoj kući

Slika PU_BP/Požar-kuća.jpg

Dana 14. prosinca 2017. godine oko 08,40 sati u mjestu Slobodnica, došlo je do požara unutar obiteljske kuće, vlasništvo 71-godišnjakine. Provedenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo u kuhinji obiteljske kuće uslijed kratkog spoja na grijaču bojlera, odakle se požar proširio na ostale dijelove kuhinje.  Požar je ugašen od strane pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slobodnica. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a pričinjena materijalna šteta se cijeni na nekoliko desetaka tisuća kuna.   

Foto: PU brodsko-posavska 

Dana 14. prosinca 2017. godine oko 08,40 sati u mjestu Slobodnica,  došlo je do požara unutar obiteljske kuće, vlasništvo 71-godišnjakine.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo u kuhinji obiteljske kuće uslijed kratkog spoja na grijaču bojlera, odakle se požar proširio na ostale dijelove kuhinje.

Požar je ugašen od strane pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slobodnica. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a pričinjena materijalna šteta se cijeni na nekoliko desetaka tisuća kuna.



Stranica